Dot. Com's File Format - Nemi

Nemi

Hvorfor akkurat Dalmatiner?
For mange år siden kom jeg i kontakt med Miriam Øzger (oppdretter av min nåværende Dalmatiner, kennel Dot.Com), og fikk være sammen med henne og hundene. Hun hadde da 4 Dalmiser og en Cocker i huset. Jeg tenkte med en gang, "dette er hunden for meg". Jeg fikk spesielt godt kontakt med den ene Dalmatineren til Miriam, Benny ble han kalt til daglig (Skvå Backhams Pearl), og til mitt konfirmasjonsbilde lånte jeg han.Navn: Dot. Com's File Format (Nemi til daglig)
Født: 02.06.08

Nemi er ei  svart/ hvit Dalmatinertispe jeg hentet nordover 28. juli 08. Ei herlig frøken, som er glad, positiv og full av arbeidslyst. En kosegris av dimensjoner, og vil være med på alt- da helst sitte oppi det du holder på med. Har sine egne meninger, og vet hva hun vil.

Vi har til nå vært med på 2 lydighetskurs og 2 klikker- kurs :) Trener litt nå og da.

Nemi er den mest positive hunden jeg noen gang har møtt. Hun logrer ofte så mye (og lenge) at hun får sår på halen. Elsker kos, varme og mat. Så snart jeg lukker glidelåsen på kameraveska spretter Nemi opp, da vet hun det er tid for tur. Veldig veldig ivrig på klikkertening, vi trener inn litt nye triks innimellom. Nå kan hun blant annet bukk, snurr og høyre/venstre labb. Nemi er nok litt over middels stresset i stort sett alle situasjoner. Vi har lært oss å leve med det, men jobber hver dag med å roe litt ned. Etter Nemi ble sterilisert ble matfokuset ekstremt. jeg prøver bare å se fordelen med at hun gjør det meste for en liten go'bit :) Nemi er vant til det meste av dyr (katt, hest, sau osv), men kuer er skumle! Kirkeklokker (ikke spør hvorfor) og også veldig skumle. Nemi er veldig glad i å være med på ridetur, går også fot ved hesten :)Nemi på tur, november 2017